Segítség induló vállalkozásoknak

Az egyik legnagyobb kihívás egy új vállalkozás életében, hogy egyszerre kell minden: induló készlet beszerzés, alkalmazottak, adók megelőlegezése.
És ehhez jön még a weblap, tárhely, amikre sok esetben 300-400 000 Ft-os árajánlatok is érkeznek.

Természetes, hogy egy egyéni vállalkozónak vagy induló tevékenységnek ez nagy teher.

Ekkor jönnek a képbe a csináld magad lehetőségek.
A WordPressről mindenki hallott, remek, ingyenes platform, tökéletes kezdő vállalkozásnak.

Az ingyenesség nem azt jelenti, hogy szaktudás nélkül telepíthető, beállítható, optimalizálható. Rengeteg funkciója összezavarhatja azt, aki nem tudja, hogyan kezelje.
A rengeteg ingyen sablon nem véletlenül ingyenes: részlegesen támogatottak, sok funkció hiányzik belőlük.

Akkor veszünk egy sablont, feltöltjük, és kész!
Vagy mégsem?

A vásárolt sablonok pedig szinte minden esetben angol nyelvűek, angol instrukciókkal. És ha még ezen túl is lendül az ember, akkor is sok módisítás kell, amihez nem árt némi alap kódolási ismeret.

És ez az a helyzet, amikor mi tudunk segíteni.

Magyarország legnagyobb prémium sablongyűjteményét kínáljuk, folyamatosan bővülő kollekcióból lehet válogatni. Mindenki találhat a tevékenységéhez legjobban illő elrendezést.

Mi pedig teljesen a vállalkozás arculatára szabjuk a választott oldalt, feltöltjük a tárhelyre, kulcsrakész, működő honlapot adunk át.

Heteket, hónapokat spórolunk a vállalkozásoknak, nem kell tanfolyamokból megérteni a WordPresst, órákig húzogatni a beállításokat, hogy kinézzen valahogy.

Webdesignerként pontosan tudjuk, mit csinálunk, évek óta dolgozunk WordPressel, egyedi sablonokat tervezünk és kódolunk, vagy meglévőt alakítunk.

Ha választanál egyet, nézz körül itt!

error: Content is protected !!