Mintaoldalak használata pro és kontra

A legideálisabb helyzetben egy designer megtervezi a  vállalkozás arculatát, webdesigner a weboldalakat és a fejlesztők elkészítik. Bár így működne minden kezdet! Azonban kevés induló vállalkozás engedhet meg magának az indulásnál milliós tételeket.

Az ingyenes programok, sablonok használatának szintén megvannak a hátulütői: nem véletlenül ingyenesek, csak úgy-ahogy alkalmasak a használatra, ha valami probléma van velük, akkor pedig vagy nincs kihez fordulni, vagy angol nyelvű, nehézkes a segítségkérés.

Ezért ajánlunk egy olyan megoldást, ami költséghatékony, profi megjelenést és használhatóságot biztosít, és magyar nyelven, elérhető támogatással bír.

Összeállítottunk egy folyamatosan bővülő mintaoldalakból álló galériát. Ezen oldalak mindegyike prémium – Divi – WordPress sablont használ, folyamatos frissítéssel, támogatással. A különböző mintaoldalak mindegyike elegáns, modern design-al rendelkezik, és teljesen mobilbarát az elrendezése, vagyis minden képernyőn jól mutat. A használatukkal élvezhető egy drága, prémium sablon minden előnye, a választható minta tervek pedig gyakorlott webdesignerek és webfejlesztők munkája. A galériában végig lehet őket nézegetni, kattintgatni, mindössze annyi képzelőerő kell hozzájuk, hogy a saját képekkel, szöveggel hogy mutatna. És ha megvan az, amelyik funkcióiban, vázában, megjelenésében szimpatikus, használható, akkor pedig könnyen, napok alatt testre szabható.

És hogy miért lehet mégis ezeket megvásárolni kedvező áron?

Azért, mert már elkészültünk velük: vagyis nem kell kifizetni azt az időt, amit feszes határidővel, rengeteg munkával egy-egy új projektbe öl a fejlesztő. Olyanok ezek az oldalak, mint egy váz, a ruha rajtuk a képek és a design-elemek (színek, tipográfia), életet beléjük pedig a vállalkozásra jellemző egyedi tartalom lehel. Ezek feltöltése azonban nem sok idő, pár nap alatt elkészül, és a teljes funkcionalitású weboldal máris használatra kész.

Ami még rendkívül fontos, hogy a megvásárlás után is folyamatos támogatást nyújtunk: frissítésekkel naprakészen és biztonságosan tartjuk az oldalt, ha pedig valami kérdés merül fel, magyarul, érthetően és gyorsan tudunk segítséget nyújtani.

error: Content is protected !!