Mintaoldalaink

weblap sablonok

Az általad választott mintaoldal átszabása, tartalommal feltöltése

Ha körülnéztél a galériában, láthatod, hogy rengeteg weboldal elrendezést összeállítottunk. Ezek az oldalak remek kiinduló alapok arra, hogy lásd, mi minden kerülhet a weblapra.

Azt is észrevehetted, hogy minden weblap sablon moduláris felépítésű: külön kis szakaszokban vannak pl. feliratkozó ablak vagy social média blokk. Azért készült így, hogy ne csak egy weboldalt, egy elrendezést tudj választani, hanem plusz modulokat is.

Ez azt jelenti, hogyha mondjuk megtetszik az 5. számú weboldal, de olyan kapcsolat oldalt szeretnél, ami a 2-eshez készült, minden további nélkül meg tudjuk oldani. Sőt, ha mondjuk megtetszik egy megoldás a 8-as lapról, ahogy ott az elválasztók kinéznek, vagy a 7-es fejléce, az is importálható.

Használd a honlap galériát, és benne az elrendezéseket úgy, mint a LEGO-t: nyugodtan válogass kedvedre,használd a legszimpatikusabb sablont kiindulásnak, és ha úgy érzed, kellene bele még egy-egy modul, válassz nyugodtan a másik lapokból is!

Prémium sablon folyamatos frissítéssel

A folyamatos frissítés biztonsági, okokból elengedhetetlen. Minden általunk készített weblap sablon használatával ezt megkapod: amíg csak üzemel a weboldalad, mindig a legfrissebb verzión fog futni.

Külön mobilnézetre is optimalizált elrendezés
A Google algoritmus váltásával alaposan felforgatta a találati sort. Mivel a keresések, forgalom már több mint 50%-a érkezik okostelefonról, természetes, hogy azok az oldalak előrébb kerülnek, amelyek mobilra is használható, teljes értékű tartalmat adnak, nemcsak az eredeti weboldal hangyaméretűre zsugorított verzióját. Oldalainkkal azonban nem lesz problémád, tabletre és mobil nézetre is külön optimalizáltak, és teljeskörű felhasználói élményt biztosítanak.
Hírlevélküldő rendszer bekötés, optimalizálás, GDPR kompatibilis rendszerrel
Tartsd a kapcsolatot a vásárlóiddal hírleveleken keresztül, és nem kell aggódnod a GDPR miatt: az általunk használt MailChimp levelező rendszer minden előírását teljesíti a rendeletnek.
Marketing követőkódok beállítása, bekötése
A honlapodhoz kapsz egy Google üzleti fiókot is, ahol a forgalmat láthatod, elemezheted, ha hirdetnél, akkor itt azt is tudsz. Beállítjuk a Facebook hirdetési lehetőséget is.
Facebook üzleti oldal létrehozása, bekötése az oldaladhoz
Létrehozunk és hozzákapcsolunk egy üzleti Facebook fiókot a weblapodhoz, amit aztán a vállalkozásod social csatornájaként tudsz használni, hogy jobban megismertesd a termékeidet, szolgáltatásaidat az emberekkel.
Biztonsági beállítások
Ahhoz hogy a kész weblap ne legyen szabad prédája a vírusoknak, jópár óvintézkedés szükséges. Mi ezeket a beállításokat elvégezzük, és folyamatosan, a sablonoddal együtt frissítjük, karbantartjuk.
Kész honlap tárhelyre költöztetése, beüzemelése
A kész, működő honlapot a tárhelyedre költöztetjük, beállítjuk és optimalizáljuk, ezzel semmi dolgod nem lesz.

Számos weblap sablon több oldalból áll.

A megnézem gombra kattintva át is lapozhatod élőben az összes oldalt.

Szépségszalon

Fogászat

Takarító vállalkozás

Cukrászda

Tetováló szalon

Farm és mintagazdaság

Fitness terem

Takarító vállalkozás

Búvár oktatás

Gumiszerviz

Fodrászat

Autós iskola

Könyvelő iroda

Sport oldal

Kutyakozmetika

Esküvői oldal

Kapcsolat

Ha csak kérdésed lenne felénk, ne habozz, akkor is írj nyugodtan.

info@honlapkeszen.hu

}

Nyitva tartás

H-P: 09-00 – 19:00
Szombat: 10:00 – 14:00
Vasárnap: Nem vagyunk elérhetőek

Vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk bátran!


Szeretnék hírleveleket kapni.
adatvédelmi tájékoztató