Hogyan dolgozunk

Honlap készítés

01.

Nézz szét a mintaoldalaink között!

Ez a legelső lépés: nézz körül, böngéssz kedvedre. Kattintgasd őket végig, amelyik tetszik, nézd meg, hogy viselkedik okostelefonon, hogy töltődik.

Tetszik az elrendezés? El tudod képzelni magadnak?
Ne zavarjon, ha mondjuk csokitorták képeit látod, de neked kézműves szappanjaid vannak, mert a sablonnál csak az elrendezést, az oldalak szerkezeti felépítését, struktúráját választod. Minden más a honlap készítés során alakítható! A sötétből világos, barnából rózsaszín, a betűtípusok, képek, mind-mind személyre szabhatók. Itt csak a felépítést választod.

Fontos tudnod, hogy az elrendezésekből szabadon bármilyen szakasz, részlet vagy oldal törölhető, pl. ha nincs szükséged blogra vagy térképes megjelenésre, de egy galéria oldalt szeretnél, akkor természetesen azt is választhatod. Csak válogasd össze az oldalon található mintasablonokból amit szeretnél.
Nyugodtan kérheted pl. a Minta-01 oldal kezdőoldal elrendezését, de a rólunk rész a Minta -11-ben jobban tetszik, akkor azt építjük fel számodra. Sőt ezek mellé még kérhetsz egy másik mintaoldalból pl. Minta-12-ből egy galéria oldalt is. Ilyen egyszerű az egész. Gondold el mit szeretnél, küld el számunkra és mi megvalósítjuk!
02.

Ha megvan a kedvenc

Akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot: akár a mintaoldalon található gomb, akár itt a kapcsolat gomb segítségével. Írd meg nekünk, melyik számú oldat szeretnéd, van-e tárhelyed, domained, vagy abban is segítséget kérsz. Természetesen nagyon szívesen segítünk. A honlap készítés menetéről is tájékoztatunk.

03.

Indulhat a munka

Ha megkaptuk a leveled, felvesszük Veled a kapcsolatot. Ahhoz, hogy el tudjuk készíteni a weboldaladat, szükségünk lesz

 

  • szöveges tartalomra a vállalkozásodról, rólad (a saját szavaiddal mutasd be magad, a vállalkozásodat!)
  • jó minőségű fotókra a termékedről, szolgáltatásodról (készíts különböző hátterú, jó hangulatú képeket termékekről, vásárlóidról, a készítésről!)
  • jó ha van arculatod: színek, betűtípus, amit használsz (ha nincs profi design terved nem baj, de jó ha tudod, milyen színeket szeretnél, mi jellemez legjobban, ha van logó, az tökéletes, nézegess feliratokat, melyiket tudod elképzelni?)

Ezek segítségével tudunk elkezdeni dolgozni. A saját tartalom, képek, stílusjegyek teszik a weboldaladat különlegessé és egyedivé, ezek miatt senkinek nem lesz még hasonló honlapja se, még akkor sem, ha ugyanarra a sablonra épül. Ezek az alapdolgok kellenek, hogy minőségi munkát tudjunk végezni, de ha nincsenek meg, külön megállapodás keretében ebben is tudunk segíteni.

Sőt, a szöveges tartalmad elkészítésében most egy hónapig ingyen segítséget nyújtunk! Nézd meg az akciót az árainknál!

Ha mindent tisztáztunk, a honlap készítés előtt szerződést kötünk, amiben minden benne van: mit vállalunk, milyen határidőre, ütemezéssel.

A szerződéssel egy időben számla ellenében előleget kell fizetni.

04.

Elkészítjük a weblapod

Feltöltjük a tartalmakat; képeket, színeket optimalizálunk, kapcsolati információkat rakunk az oldalra. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk, a szerződés szerint különböző készültségi fokban ellenőrizni tudod a munkát.
Ahogy elkészültünk, és Te is elégedett vagy az eredménnyel, akkor csak a végelszámolás van hátra. Ezután átköltöztetjük a kész lapot a tárhelyedre, átadjuk a hozzáférési adatokat és nincs is más dolgod mint élvezni az 1 hónapig tartó ajándék weboldal karbantartásod, és az ajándék 1 hónap SEO szövegírást.

Ezek után ha kérsz további karbantartást, akkor külön díj ellenében, havi rendszerességgel frissítjük, karbantartjuk, biztonsági mentést készítünk az oldalról.

Mindezek mellé kérheted még további Facebook SEO blogposztok írását is. Ezzel megkíméled magad a több óráig, akár napokig tartó idegeskedéstől, hogy egyáltalán azt kitaláld miről írj. Te dőlj hátra, foglalkozz csak a vállalkozásoddal, hiszen neked abból lesz bevételed, és bízd ránk ezt a részét. Több éves szövegírói tapasztalattal biztos lehetsz benne, hogy releváns blogposztjaid lesznek.

05.

Tiéd a világ

Egy kész, teljes weblap tulajdonosa vagy, nincs más dolgod, mint megismertetni termékeidet, szolgáltatásaidat a világgal. Sok sikert!

Kapcsolat

Ha csak kérdésed lenne felénk, ne habozz, akkor is írj nyugodtan.

info@honlapkeszen.hu

}

Nyitva tartás

H-P: 09-00 – 19:00
Szombat: 10:00 – 14:00
Vasárnap: Nem vagyunk elérhetőek

Vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk bátran!

edm

Új mező